Ulko-ovien asennus

Myymme ja asennamme kotimaisia Karelia- ja Päijänne-ovia Kuopion seudulla ja muualla Pohjois-Savon alueella. 

Laadukkaat ulko-ovet asennettuna

Ikkunaremontin yhteydessä kannattaa myös ulko-ovet vaihtaa energiatehokkaiksi oviksi. Teemme myös yksittäisten ulko-ovien vaihtoja. 

Karelia-Ikkunoiden ja Päijänne-ovien laajasta ovimallistosta löydämme varmasti kotiisi sopivat ovet. Mallistoista löytyy pariovia, parvekeovia ja terassin ovia. Ovia on mahdollista räätälöidä toiveiden mukaan. 

Ota yhteyttä

Kuvia kohteista

Ovimallit

Karelia-ovissa vakiosävyjä on neljä: valkoinen, ruskea, tumman harmaa ja vaalean harmaa, mutta oven värin voi halutessaan valita RAL-sävykartan sadoista vaihtoehdoista. Päijänne-ovet valmistaa sekä puupintaisia että maalattuja ulko-ovia. Maalatut Päijänne-ovet saat haluamallasi värillä ja sisäpuoli ja ulkopuoli voivat olla eri värisiä.  

Karelia-ovet

Energiatehokas ja hyvännäköinen ulko-ovi

Karelia-Ikkunoiden ulko-ovet ovat erittäin energiatehokkaita. Ovien u-arvo on 0,6 - 1,0 oven rakenteesta ja paksuudesta riippuen. Ovet ovat tuplatiivisteisiä, jolloin ei välttämättä tarvitse erikseen tuulikaappia.

Ulko-ovien karmit ovat jämäkkää liimapuuta ja oven kynnys on sävytettyä koivua. Annamme oville 10-13 vuoden suoranapysymistakuun riippuen oven rakenteesta.

Helapaketissa käytämme vakiona Abloyn turvallisia lukkopesiä ja valittavissa on myös sähkölukot. Ovessa on 3-4 kpl Abloy:n valmistamia säädettäviä murtosuojasaranoita.

Lisätietoa ulko-ovista saat ottamalla yhteyttä meihin. Ovimalleihin voit tutustua myös Karelia-Ikkunoiden nettisivuilla. 

Kysy lisätietoja Karelia-ovimallisto

Päijänne-ovet

Laadukas ja yksilöllinen ulko-ovi

Päijänne-ovet valmistaa sekä puupintaisia että maalattuja ulko-ovia. Kaikki ovet on suunniteltu ja valmistettu Sysmässä.

Päijänne-ovi on aina lähtökohtaisesti 90 mm paksu, jolloin se on energiatehokas ja hyvin ääntäeristävä ovi. Mikä tahansa Päijänne-ovimalli on saatavana myös pariovena laajalla kokovalikoimalla.

Valmistamme ulko-ovia mallistostamme ja räätälöiden. Puupintaiset ovet valmistetaan osin käsityönä yksityiskohtia myöten.

Tutustu ovimalleihin Päijänne-ovien nettisivuilla tai kysy meiltä lisää. 

Kysy lisätietoja Päijänne-ovimallit