Huolellinen suunnittelu, laadukkaat ikkunat ja ammattitaitoinen asennus takavaat onnistuneen ja sujuvan ikkunaremontin. 

Ikkunaremontin hinta

Karelia-Ikkunoiden nykyaikainen tehdas ja kotimainen omistus takaavat laadukkaat tuotteet asiakkaille kilpailukykyiseen hintaan. Asiantuntevan suunnittelun ja mittauksen ansiosta saat meiltä heti sopivat ikkunat. 

Ikkunaremontin hintaan vaikuttavat ikkunoiden malli, tyyppi, määrä, koko, lisävarusteet ja työn määrä. Ikkunaremontin hintaan vaikuttaa myös remontin ajankohta. Talviaikaan tehtynä ikkunaremontti on  usein edullisempi kuin kesäaikaan. Ikkuna on pois paikaltaan vain hetken, jolloin asunto ei ehdi juurikaan jäähtymään pakkasilla.

Soita ja pyydä meidät maksuttomalle kotikäynnille, ja saat arvion ikkunaremontin kustannuksista. 

Ota yhteyttä

Kotitalousvähennys

Vakituisen tai vapaa-ajan asunnon ikkunoiden ja ulko-ovien vaihdosta voi yksityishenkilö saada kotitalousvähennystä.  Lisätietoja voit lukea täältä

OP-rahoitus

Voit maksaa remontin helposti osissa OP-rahoituksella. Saat tarkempia tietoja rahoitusehdoista ja voit tehdä hakemuksen tällä sivulla

Meillä ikkunat ja ovet asentaa aina rakennusalan ammattilainen ja siksi voimme antaa asennustyölle 2 vuoden laatutakuun. Teemme asennukset yleensä avaimet käteen -periaatteella, mutta asiakas voi halutessaan vaikuttaa asennuksen sisältöön.

Onnistunut ikkunaremontti

Suunnittelusta viimeistelyyn

Onnistunut ikkunaremontti alkaa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoituksella. Teemme maksuttomia kotikäyntejä, joissa mittaamme ikkunat tarkasti ja autamme asiakasta valitsemaan taloonsa sopivat ikkunat ja ovet.

Laadukas ikkunoiden ja ovien valmistus ja täsmällinen toimitus asiakkaalle takaavat sujuvan asennustyön. Ammattitaitoiset asentajamme laittavat ikkunat paikoilleen ja viimeistelevät ikkunaremontin.

Sujuvan remontin ja yhteistyön ansioista asiakkaamme ovat tyytyväisiä vielä vuosienkin päästä.

Ota yhteyttä

Ikkunoiden vaihdon edut

Uutta ilmettä ja energian säästöä

Uudet ikkunat ja ovet vähentävät energiankulutusta ja lisäävät asumismukavuutta. Tiiviit ikkunat vähentävät vedon tunnetta ja pitävät huonelämmön helpommin tasaisena. Selektiivipinnoite vähentää haitallista UV-säteilyä sisätiloissa eivätkä huoneet kuumene samalla tavalla kuin pinnoittamattomilla laseilla.

Uudet ikkunat piristävät asunnon ilmettä sisältä ja ulkoa nostaen asunnon arvoa. Uudet ikkunat voivat olla tyyliltään erilaisia, jos aikaisempi ratkaisu ei ole ollut toimiva. Kodin ilmettä voidaan muuttaa esimerkiksi vaihtamalla ikkunat eri värisiksi tai lisäämällä koristeristikoita. 

Kysy lisää