Ikkunoiden asennus

Myymme ja asennamme kotimaisia Karelia-ikkunoita Kuopion seudulla ja muualla Pohjois-Savon alueella. 

Ikkunoiden asennukset laatutakuulla

Asennamme ikkunoita pientalojen uudis- ja saneerauskohteissa. Teemme ikkunaremontteja myös asunto-osakeyhtiöissä. Hoidamme ikkunoiden asennukset useimmiten avaimet käteen -periaatteella. Asennusryhmässämme toimii neljästä viiteen vakituista asentajaa vuoden ajasta ja työmäärästä riippuen. Annamme tuotteille ja asennustyölle laatutakuun.

Karelia-ikkunat valmistetaan aina mittojen mukaan, joten saat meiltä ikkunat vanhempaankin taloon. Karelia valmistaa kaikki tyypilliset ikkunamallit ja lisäksi pyöreät ikkunat, kaari-ikkunat ja vinoikkunat.

Toimitamme ikkunoita myös tavaratoimituksena, jolloin asiakas huolehtii itse ikkunoiden asentamisesta.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Laitetaan talosi ikkunat kerralla kuntoon. 

Ota yhteyttä

Ikkunatyypit

Kaikki Karelia-ikkunat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Ikkunat tehdään aina yksilöllisesti asiakkaan mittojen mukaan, joten meiltä löytyy laadukas ja energiatehokas ratkaisu joka ikkunaan. Ikkunan puitejaot ja ristikot viimeistelevät tyylin rakennukselle tyypilliseen, alkuperäiseen ilmeeseen. Ikkunoihin on saatavilla myös monipuolisia lisävarusteita, kuten sälekaihtimet, korvausilmaventtiilit ja hyttyspuitteet. 

KARELIA MSE ALU -ikkuna

Tiivis ja lämpöä hyvin eristävä ikkuna

Ikkuna koostuu kahdesta pokasta. Sisimmäisessä pokassa on lämpölasielementti, jonka sisällä oleva argon-kaasu toimii hyvänä lämmöneristeenä.

Lämpölasielementissä on vakiona yhdessä lasissa selektiivipinnoite, joka vähentää haitallista uv-säteilyä, eristää lämpöä ja estää huoneiden kuumenemista kesähelteillä.

Ikkunassa on hyvä äänieristys, jota voidaan tarpeen mukaan vielä parantaa lasitusta muuttamalla. Ikkunatyyppi soveltuu hyvin kerrostaloihin, rivitaloihin ja omakotitaloihin.

Karelia MSE ALU-ikkunassa on neljä pestävää pintaa ja se aukeaa sisäänpäin.

Ikkunatyypin U-arvo on 0,98.

Kysy lisätietoja Lataa esite

KARELIA MS3E ALU -ikkuna

Erittäin energiatehokas ikkuna

Ikkuna koostuu kahdesta pokasta. Sisimmäisessä pokassa on kaksi lämpölasielementtiä tiiviisti rinnakkain, mikä takaa korkean energiatehokkuuden.

Kahdessa lasissa on selektiivipinnoite, joka vähentää haitallista uv-säteilyä, eristää lämpöä ja estää huoneiden kuumenemista kesähelteillä. Lisäksi ikkunan äänieristyskyky on hyvä. 

Karelia MS3E ALU -ikkunassa on neljä pestävää pintaa ja se aukeaa sisäänpäin. Ikkunatyyppi soveltuu hyvin kohteeseen, jossa vaaditaan energiatehokkuutta ja ikkunoiden pesu onnistuu vain sisäpuolelta.

Ikkunatyypin U-arvo on 0,68.

Kysy lisätietoja Lataa esite

KARELIA MEK ALU -ikkuna

Energiatehokas kiinteä ikkuna

Ikkunassa on samassa pokassa kaksi lämpölasielementtiä tiiviisti rinnakkain, mikä takaa korkean energiatehokkuuden.

Karelia MEK ALU ikkuna, on kiinteä ikkuna, jossa on kaksi pestävää pintaa, jotka pestää talon sisä- ja ulkopuolelta. Tämä ikkunatyyppi soveltuu hyvin maisemaikkunaksi. 

Ikkunatyypin U-arvo on 0,68.

Kysy lisätietoja Lataa esite