Karelia Remontti

1. Suunnittelukäynti

Suunnittelukäynti juuri sinulle sopivaan aikaan. Teemme suunnittelukäyntejä asiakkaan tarpeen mukaan asiakkaan kotona ja käynnin ajankohdan voi sopia joustavasti edustajan kanssa. Suunnittelukäynnillä käymme asiakkaan tarpeet läpi ja asiakkaat pääsevät tutustumaan nykypäivän ikkunoihin, sekä ulko-oviin. Suunnittelykäynnillä asiakas saa tarkan suunnitelman uusista ikkunoista varusteineen, remontin toteutustavasta ja kokonaiskustannuksesta.

2. Tuotteiden valmistus

Tuotteet valmistetaan asiakkaan valitsemien varusteiden ja kohteen vaatimuksien mukaan.Tuotteet on valmistettu viimeisintä tekniikkaa käyttäen, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tuotteissamme käytämme Suomalaisia raaka-aineita ja materiaalimme tulevat Suomalaisilta alihankkijoilta. Tuotteet valmistetaan ekologisuutta vaalien ja Karelia Ikkunat ovatkin jo tuotantoprosessista lähtien luontoystävällisiä. 

3. Tuotteiden toimitus

Kun suunnitelmaan lähdetään toteuttamaan toimitetaan tilauksen mukaiset tuotteet sovittuna ajankohtana asiakkaan kotipihaan. Tuotteet pakataan sääolosuhteet kestäviin pakkauksiin, joten ne säilyvät hyvin asennukseen asti.

4. Tuotteiden asennus ja hyväksyntä

Mikäli tuotteet on tilattu valmiiksi asennettuna alkaa asennus sovituttuna ajankohtana toimituksen  jälken. Asennuksen suorittavat  koulutetut asentajat,  jotka toteuttavat asennuksen kotiasi ja sen asukkaita kunnioittaen.

5. Karelia takuu ja käyttöönotto

Kun tuotteet on asennettu paikoilleen alkavat tuotteiden takuut ja käyttöönotto. Käyttöönottoon saat neuvoja jo asentajilta asennuksen yhteydessä ja tuotteiden mukana tulleissa käyttöohjeissa, joissa on myös tarkat takuutiedot.

ikkuna, mseal


Ota yhteyttä nyt, niin laitetaan yhdessä kotisi ikkuna ja ulko-ovi asiat kuntoon.