Karelia ikkunaremontin hinta

 Ikkunaremontin hintaan vaikuttavat ikkunoiden malli, tyyppi, määrä, koko, varusteet ja asennukselliset tekijät. Varusteiden määrät ja ikkunoiden mallit valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Ikkunoiden malleja voidaan muuttaa tarpeen mukaan, jos aikaisempi ratkaisu ei ole ollut toimiva. Mitä monimutkaisempi ikkunarakenne on, sen vaativampi tuote on valmistaa ja näin ollen ikkunan hintakin on korkeampi.

Osaltaan hintaan vaikuttaa myös asennukseen liittyvät tekijät. Näihin pystyy asiakas myös itse osittain vaikuttamaan ja karsimaan kokonaispalvelusta esimerkiksi vanhojen tuotteiden pois viennin, jolloin asiakas toimittaa tuotteet itse pois pihastaan.

Osaltaan hintaan vaikuttaa myös tuotteiden toimitusaika. Talviaikaan tehtynä ikkunaremontti on edullisempi kuin kesäaikaan.

Karelia ikkunoiden hinta on erittäin kilpailukykyinen monista useista eri syistä johtuen. Nykyaikainen tehdas tuotantolinjastoineen, kevyt organisaatiorakenne, kotimainen omistuspohja takaavat laadukkaat kotimaiset tuotteet asiakkaille kilpailukykyiseen hintaan. 

 

ikkuna, ovi, ikkunaremontti, karelia ikkunat, ikkunat, ovet